“Spion” Floor vertelt aan Jessie haar bevindingen over de groep

“Spion” Floor vertelt aan Jessie haar bevindingen over de groep

Jessie is benieuwd wat Floor van de groep vindt en besluit het gesprek met haar aan te gaan.

Nieuweling Floor vertelt over het blotevoeten pad en al gauw komt René ter sprake. Hij heeft Floor eerder aangesproken op haar ideeën. Volgens René heeft ze precies dezelfde ideeën als hem en dit vindt hij verdacht. Volgens Floor is René opzoek naar een stukje macht en strijkt hij graag met de eer. Vervolgens wordt de rest van de groep besproken. Jessie is erg benieuwd naar de mening van Floor. Floor die de afgelopen dagen veel heeft geobserveerd als een soort spion van Jessie, vertelt dat ze het idee heeft dat er binnen de bv allemaal kleine bv-tjes zijn.  Iedereen is heel erg voor zichzelf bezig gaat ze verder. En vindt dat er te veel voor eigen succes wordt gegaan en te weinig wordt samengewerkt. Dat kan allemaal veel gestroomlijnder benadrukt ze. Jessie kan zich vinden in haar mening maar geeft aan dat dit is ontstaan omdat er te weinig vertrouwen is. Er worden teveel fouten gemaakt, daarom doen mensen het liever zelf legt hij uit. Dit begrijpt Floor op haar beurt maar toch denkt zij dat het beter kan. Jessie is het hiermee eens en zegt dat er misschien wel minder fouten worden gemaakt als iedereen zijn eigen specialiteit krijgt. De twee liggen overduidelijk op één lijn. Gaat het ze lukken om hun ideeën over een betere samenwerking door te voeren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. maria at 08:52

  ben ik met je eens jolanda bij binnen komst begon rene er gelijk over.
  maar ik denk dat floor dat ook zeker heeft mee gekregen en hem idee dus overneem.
  al zeg ze er niets van hebben mee gekregen.
  zij was ook een paspoort houder die missen echt niets.

 2. Harry at 06:14

  Kun je zien hoe achterbaks die jessie is, hij spant iedereen voor z’n karretje. En nu ook de stemmingen zijn geweest trekt hij de bek weer open., dat moet ie ook doen kort voor de stemming. Maar dat durft ie niet. De lafaard.

 3. tintje at 05:24

  Gevaarljk deze twee weer, snap de groep niet, dat ze het steeds alles pikken van Jesse. K zou iedere dag ruzie hebben met hem, hij meent echt de koning der koning te zijn.

 4. jolanda at 19:50

  Nou die Floor mag van mij ook opzouten nu ze zo onder een hoedje speelt met King Jessie. En van die tuin en rene is waar. Rene wilde al heel lang een voetenpad en kabelbaan en Japanse tuin.

 5. Jenny at 19:22

  Het zou leuk zijn als Floor meer gaat samenwerken met Jessie, ze kunnen dan zeker de jongeren veel leren en helpen in de BV. Wel vraag ik me af hoelang jaloerse Billy dit zal accepteren en hen haar wil/eisen zal opleggen. Wat Rene betreft, die is duidelijk al bang van Floor en valt haar lastig vanwege haar leuke plannen buiten, maar ik denk dat hij bang is dat Floor zijn werk bij de administratie over neemt, hij sjoemelt maar wat met het geld en zij zal zeker goed zijn en serieus wat betreft de administratie en financien, ik ben benieuwd hoe het verder gaat. Succes Floor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *