Jeroen vindt het lichaam van Beau erg mooi

Jeroen vindt het lichaam van Beau erg mooi

Een nieuwe dag in het beloofde land is aangebroken. Maar wat gebeurd(e) er deze morgen allemaal in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Beau en Romy zijn er vroeg opgestaan en op het grasveld beginnen ze met sporten. Terwijl Beau aanwijzingen en tips geeft volgt Romy haar braaf op. Romy heeft het zwaar en al puffend probeert ze mede bewoner Beau bij te houden. Natuurlijk wordt er tussendoor ook vrolijk gekletst en bespreken de twee wat vandaag nog meer op hun planning staat. Ondertussen is Beau het onderwerp van gesprek in de gym. Terwijl Jeroen en Jessie aan het trainen zijn, begint Jeroen vol lof te praten over het lichaam van haar. Hij geeft aan Jessie toe dat hij af en toe zich niet kan concentreren als Beau tegelijkertijd met hem bezig is in de sportschool. Demi en Fay zitten aan de eettafel en eten hun zelfgemaakte ontbijt op. Ondertussen lezen ze hun horoscoop uit de krant en lezen ze die van de anderen voor. Een rustig begin van de dag voor de tweeling, maar ze hebben een drukke planning. Morgen vindt namelijk de grote Utopiaanse Lip Sync Battle plaats.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *