Jeroen en Cemal hebben een discussie over dixi’s

Jeroen en Cemal hebben een discussie over dixi’s

Jeroen en Cemal hebben een gesprek over het schoonmaken van de toiletten. Al snel ontstaat er een discussie. Een discussie die de twee wel eens vaker hebben gevoerd. Het gaat over de dixi’s, die nog nodig zijn voor evenementen maar ook gebruikt worden door sommige bewoners, die liever geen grote boodschap in de loods doen. De dixi’s moeten binnenkort gewoon weg joh zegt Cemal. Maar hier is Jeroen het op zijn beurt totaal niet blij mee. Hij laat weten graag privacy te willen als hij naar de wc gaat en met de normale wc’s heeft hij dit niet. Ik wil gewoon mijn privacy als ik zit te schijten legt hij verder uit. Maar Cemal begrijpt niet waar Jeroen zo’n probleem van maakt. We betalen dan 121 euro voor één iemand die poept voegt hij eraan toe. Dit lijkt Jeroen niet veel te boeien. Hij wil dat de dixi’s blijven, desnoods betaalt hij het zelf. Jeroen vindt het duidelijk vervelend dat hij niet begrepen wordt. Ik vind het kut dat ik me moet verdedigen sluit hij de discussie af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 14:29

    camal al van dag 1 een de pik op jeroen alles wat die jongen doet of wil geef camal tegen gas.
    toen jij binnen kwam camal vrat jij ook maanden niets uit en nu de hoge piet uit hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *