Er zijn spanningen tussen Fay en Chipp

Er zijn spanningen tussen Fay en Chipp

Fay en Chipp lijken het niet zo goed meer met elkaar op te kunnen schieten. Gisteren liet Chipp namelijk aan Fay weten dat Demi hem gek maakte. Hij irriteert zich de laatste tijd aan Demi, maar een uitleg waarom dit precies was kreeg Fay toen ze ernaar vroeg niet. Fay wist niet wat ze hoorde en was nogal beledigd. Vandaag negeren de twee elkaar al de hele dag en er hangt een overduidelijke spanning tussen de twee. Als Demi en Fay in het zwembad gaan liggen, zit Chipp daar toevallig ook al om even af te koelen. Demi doet al snel een poging om meer informatie uit Chipp te krijgen en vraagt of hij niet lekker in zijn vel zit. Chipp laat haar weten dat hij zich prima voelt. Als hij even later weer weg is, begint de tweeling meteen over hem te praten. De twee vinden het maar raar dat Chipp niet erover wil praten. Hij is toch geen kleuter zegt Fay geïrriteerd. Wel wil ze later op de dag naar hem toe te gaan om er nogmaals over te praten. Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *