Romy wil Madilia naar huis sturen

Romy wil Madilia naar huis sturen

Demi, Fay en Romy zijn druk bezig met de voorbereidingen voor hun evenement De Lip Sync Battle. Ze zijn in het atelier van Billy bezig met het verven van de trofeeën voor de winnaars als Romy over de volgende stemronde begint. Floor is nog geen week binnen. Maar Romy zit met haar hoofd al bij de volgende nominaties. Ik weet nog niet zeker op wie ik ga stemmen hoor. Maar als dingen blijven lopen zoals het nu gaat denk ik dat ik wel al een idee heb begint Romy het gedprek. De tweeling is enorm nieuwsgierig en proberen te achterhalen wie Romy uit Utopia wil krijgen. Romy wil het liever niet vertellen maar geeft aan de twee te vertrouwen. Wij vertellen nooit iets door roepen ze in koor. Romy zegt dan dat ze het gehad heeft met Madilia. Volgens haar voegt ze niets toe aan Utopia en levert ze tot op heden geen geld op. Ze zou taarten bakken en schoonheidsbehandelingen geven. Maar het enige dat ze doet is video’s editen vervolgd ze geërgerd. Dit vind ik op zich geen probleem. Maar als je geen geld verdient moet wel meedraaien met het huishouden en taken binnen Utopia. En ze is te beroerd om boodschappen te helpen dragen voegt ze eraan toe. Daarna benoemt ze nogmaals dat ze nog niet zeker weet dat Madilia twee maanden voor de stemronde al een stem te pakken heeft. Maar er moet volgens Romy wel snel iets veranderen. Na haar klaagzang gaan de dames weer verder met de voorbereidingen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *