Chipp wil niet het gesprek aan met Fay en Demi

Chipp wil niet het gesprek aan met Fay en Demi

Demi en Fay hebben hun frustraties over Chipp  besproken. Chipp heeft precies hetzelfde gedaan en heeft het met Billy en Jessie besproken.  Ik wil niet met ze praten begint Chipp zuchtend het gesprek. En laat aan zijn mede bewoners weten dat hij niets te vertellen heeft aan de Demi en Fay en hijzelf niets verkeerd heeft gedaan. Fay vroeg gisteren om uitleg, waarom ik mij aan haar zusje irriteerde, waarop ik zei dat ik even met rust gelaten wilde worden. En dat Fay hier nu boos over is is niet mijn probleem. Ze verwachten dat ik iets ga zeggen, maar ik zeg helemaal niets benadrukt hij. Billy en Jessie moeten lachen om Chipp zijn houding tegenover deze  situatie, maar begrijpen wel wat hij bedoelt. Chipp besluit dat hij zich niet van zijn plek laat wegjagen en loopt weer terug naar het zwembad om daar te gaan zitten, samen met de tweeling…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *