Fay en Chipp gaan het gesprek aan maar worden het niet eens

Fay en Chipp gaan het gesprek aan maar worden het niet eens

De gebeurtenissen tussen Fay en Chipp gaan nog even door. Want nadat Fay en Chipp allebei hun frustraties hebben geuit bij anderen, besluit Fay om toch het gesprek met Chipp aan te gaan. Ze kan maar niet begrijpen waarom Chipp niet wilde uitleggen wat er aan de hand was, terwijl het over Demi ging. Chipp is van mening dat had hij duidelijk aangegeven had dat hij op dat moment even geen zin had om het uit te leggen. Aangezien hij op dat moment nog erg gefrustreerd was, zou hij alleen maar bozer geworden zijn als hij het zou moeten uitleggen. Fay begrijpt op haar beurt niet waarom hij dan überhaupt over de irritaties heeft verteld, als hij het toch niet wilde uitleggen. De twee worden het maar niet eens en er volgt een lange discussie. De twee begrijpen elkaars standpunt niet en houden allebei voet bij stuk. Na een tijdje heeft Chipp er genoeg van. Als ik ergens niet tegen kan is het zulk gezeik voegt hij er geïrriteerd aan toe. Met deze woorden beëindigt hij de discussie en stormt Fay woest weg. We komen zo met het vervolg. Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *