Fay en Chipp leggen hun ruzie bij

Fay en Chipp leggen hun ruzie bij

Fay is boos weggelopen tijdens een gesprek met Chipp. De twee hebben namelijk onenigheid.

Fay vindt de hele situatie maar ongemakkelijk. Daarnaast is Utopia klein en elkaar ontlopen lukt niet echt. Al snel komen de twee elkaar weer tegen. Chipp laat aan haar weten dat het nu alleen maar ongemakkelijk is tussen hen, omdat ze het zelf ongemakkelijk maakt. Ik heb bij het zwembad al aangegeven dat het klaar is en het geen zin meer heeft om door te discussiëren voegt hij eraan toe. Als jij zegt dat het klaar is betekent het nog niet dat het klaar is reageert Fay. Chipp vraagt vervolgens waar ze nog verder over moeten praten maar dat weet Fay niet precies. Het enige wat Fay wil is dat hij de volgende keer gelijk naar Demi gaat als hij zich aan haar irriteert. Dit belooft Chipp en om een einde te maken aan de ruzie trekt hij Fay naar zich toe om een dikke zoen te geven. Fay kan deze verleiding niet weerstaan en al snel verschijnt er een grote glimlach op haar gezicht. Hun ruzie is ten einde!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *