Demi gaat het gesprek aan met Chipp om over de ongemakkelijke dag te praten

Demi gaat het gesprek aan met Chipp om over de ongemakkelijke dag te praten

Gisteren hebben Chipp en Fay hun ruzie al uitgesproken, maar Chipp heeft nog niet met Demi gesproken over wat er is voorgevallen. De twee hebben gisteren vrijwel niets meer tegen elkaar gezegd en daarom besloot Demi afgelopen avond bij Chipp aan tafel te gaan zitten voor een gesprek.

Demi laat weten dat ze weer normaal om kunnen gaan met elkaae en vraagt wat er aan de hand is. Chipp legt uit dat hij zich eergisteren zwaar irriteerde. Omdat ik vond dat je echt belachelijk aan het doen was. De hele tijd opmerkingen, terwijl ik normale dingen zei voegt hij eraan toe. Op dat moment liet ik de situatie voor wat het was en luchtte mijn hart bij Fay. Nou toen deed ze alsof ik jou met de dood bedreigde gaat hij verder. Ze werd meteen pissig en daar had ik absoluut geen zin in. En gisteren was het weer raak. Volgens Chipp begon dit toen Fay weigerde om hem even met rust te laten. Als zij dit wel had gedaan, dan had hij een kwartier later naar Demi toegekomen om rustig te praten. Demi vindt dit op haar beurt maar een slecht excuus, want waarom kan Chipp niet met haar praten als hij mot heeft met Fay? Ik had liever gezien dat jullie het eerder konden bijleggen, zodat deze dag niet zo ongemakkelijk hoefde te verlopen voegt ze eraan goe. Chipp benadrukt dat hij vanzelf naar Demi was toegekomen, maar voor Demi duurde dit te lang. Vervolgens geeft Chipp toe dat hij inderdaad eerder op haar af had moeten stappen, waarna Demi toegeeft dat zij soms inderdaad wel irritant kan zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. M at 12:26

    Je vraagt er één en je krijgt er twee.
    En wat voor twee…
    Niet eenvoudig om met slechts één een vriendschap op te bouwen, laat staan een relatie.
    Dan moet je stevig in je schoenen staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *