Shelley is niet blij met de vlog van Merel, ze zet haar in negatief daglicht

Shelley is niet blij met de vlog van Merel, ze zet haar in negatief daglicht

Merel heeft eerder een vlog gemonteerd waar Shelley naar heeft gekeken. Wanneer Shelley samen met Gerrit loopt over het Utopia 2 terrein, moet Shelley wat kwijt over Merel haar vlog. Ze vindt het onterecht hoe Merel praat over Mylène. Shelley is juist trots op hoe Mylène haar best doet voor haar modellencarrière. Merel zet haar daarentegen in een negatief daglicht. Gerrit schrikt even van Shelley haar verhaal. Zullen de twee hier Merel nog op aanspreken? Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *