Gerrit verbaast zich over de prioriteiten die zijn mede bewoners stellen

Gerrit verbaast zich over de prioriteiten die zijn mede bewoners stellen

Gerrit en Hiske staan samen in het zonnetje te kletsen als Gerrit iets opvalt. Ik vind dit héél bijzonder om te zien zegt hij plotseling. Hiske kijkt hem vragend aan. Merel wil een winkel hebben en iedereen loopt voor haar. Ik vind het héél bijzonder gaat hij verder. En constateert dan ook dat er een aantal bewoners druk bezig zijn om Merel haar winkel te realiseren. Dit verbaast hem ten zeerste. Er moet nog een hoop gebeuren voordat het af is voor de Hippiemarkt. Gerrit twijfelt ook of de winkel zal lopen. Zijn jullie het met Gerrit eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 15:10

    Ik hoop dat de winkel echt niet zal gaan lopen, weet madame ook eens wat het is. Kan iedereen tegen haar tekeer gaan zoals zij met de andere bewoners doet. Van mij mag het een grote miskleun worden. En waarom helpt iedereen haar, dat snap ik dan ook niet echt, ik zou niets voor haar doen als ze je zo in de grond heeft getrapt.

  2. Jojo at 09:37

    Gerrit is een vervelende bemoeial die teveel zeurt. Laat hij eens wat nuttigs gaan doen i.p.v achter de vrouwen aan lopen…lapzwans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *