Jessie is het niet eens met de bouw van de panterstore

Jessie is het niet eens met de bouw van de panterstore

Jessie en Merel gaan goed met elkaar om en slapen regelmatig bij elkaar. Toch hebben de twee vandaag een discussie met elkaar. Merel is bezig met een panterstore te bouwen maar Jessie is niet van plan iets te betalen om deze store te bouwen. De twee belanden daarover in discussie. Wanneer Jessie met Gerrit is, bespreekt hij zijn ergernissen. Ik betaal geen euro zegt Jessie boos tegen Gerrit. Jessie vindt het prima dat de panterstore er komt, maar hij moet wel betaald worden. Dit is Jessie niet van plan en geeft aan dat het bouwbedrijf maar een incasso moet sturen naar Merel. Merel is zich van geen kwaad bewust en heeft een goede reden om de store te bouwen. Het gaat toch geld opleveren benadrukt ze. Zal Merel toch doorzetten en haar panterstore bouwen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *