Mariska slaapt eindelijk weer goed, trekt ze bij Andrea in?

Mariska slaapt eindelijk weer goed, trekt ze bij Andrea in?

Mariska slaapt al een tijdje in het huisje van Mylène en Jens maar heeft aangegeven daar slecht te slapen. Afgelopen avond laat heeft ze daarom haar matras gepakt en is verplaatst. Wanneer Andrea haar op deze nieuwe dag tegen komt is ze benieuwd hoe Mariska heeft geslapen. Als een roos zegt Mariska blij. En geeft aan goed te hebben geslapen omdat het koeler is dan in het andere huisje en haar voorkeur hier naar uit gaat. Ook denkt ze dat de kleuren in het huisje waar ze voorheen sliep te druk waren en ze hierdoor minder goed kon slapen. Zal ze definitief intrekken bij Andrea?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Lisa at 13:33

    Is toch niet prettig om bij een stelletje te slapen.Voor beide partijen niet.Begrijp nog steeds niet waarom er geen woonruimte bijkomt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *