Jens en Adriaan bespreken hun frustraties over mede bewoner Mariska

Jens en Adriaan bespreken hun frustraties over mede bewoner Mariska

Jens ligt niet helemaal op dezelfde lijn met mede bewoner Mariska. De twee hebben al een aantal gesprekken met elkaar gehad maar dit lijkt niet te helpen. Wanneer Adriaan en Jens samen aan het werk zijn, spreekt Jens zijn frustraties over haar uit. Jens vindt dat Mariska iemand is van afspraken maar dezelfde zelf niet nakomt. Ook Adriaan valt dit op. Jullie zouden alle twee een kistje per dag maken, maar daar wordt niet aan gehouden geeft hij dan ook als voorbeeld. Jens is het hiermee eens en laat weten dat Mariska ook een schoonmaakrooster zou maken maar dit ook niet is gebeurd. Adriaan valt het op dat Mariska veel praat over commerciële doeleinde, maar nog weinig geld heeft binnengehaald. Zijn jullie het met de bevindingen van Jens en Adriaan eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *