Andrea ondergaat een huidbehandeling bij Jessie

Andrea ondergaat een huidbehandeling bij Jessie

Eerder is Jessie al flink bezig geweest met het weg laseren van de tatoeage die op de bil van Dylan staat. Maar naast het weghalen van tatoeages is het ook mogelijk om huidbehandelingen te doen bij Jessie. Andrea geeft afgelopen avond aan dat ze dit wel eens wil uitproberen en even later ligt ze in de stoel bij Jessie. Allereerst maakt Jessie het gezicht van Andrea goed schoon en zodra dit gebeurd is krijgt ze een haar kapje op. Dan brengt Jessie de carbon crème aan. Zodra deze crème op haar gezicht zit begint Jessie aan het laseren. Ook Shelley is erg nieuwsgierig en geeft aan dat ze het ook graag wil proberen. De onderneming van Jessie lijkt goed te lopen en dat is goed voor de bv!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *