Mylène, Kaylee, Hiske en Mariska zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de de hippiemarkt

Mylène, Kaylee, Hiske en Mariska zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de de hippiemarkt

Voor de hippiemarkt van aanstaande zondag zijn de bewoners afgelopen avond nog keihard bezig met het maken van allerlei fleurig gekleurde creaties. Naast de bordjes die Mylène begin van deze week gemaakt heeft, is ze samen met Kaylee bezig met het maken van een enorme schildering op de zijkant van de nieuwe buiten bar. Na een tijdje is er een groot peace teken op geschilderd. Rondom dit teken schrijven ze een aantal teksten die heel erg refereren naar de hippie tijd. Ook Mariska en Hiske zijn druk bezig om de gehele bar te voorzien van een lekker fris kleurtje. Gaat het een succesvolle markt worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *