Dylan schakelt Jessie in om een tatoeage te verwijderen

Dylan schakelt Jessie in om een tatoeage te verwijderen

Jessie heeft een cursus laseren gehad om tatoeages  weg te halen. Kaylee en Dylan waren het hier niet mee eens maar nu lijkt Dylan toch te zwichten. Dylan heeft een tijd geleden een tatoeage op zijn bil laten zetten met de naam Gerrit erop. Hij wil deze tattoo toch graag weg hebben en schakelt Jessie hiervoor in. Vandaag is het zover. Dylan neemt plaats op zijn eigen tattoo stoel. Jessie trekt vervolgens zijn jas aan, en begint aan de behandeling. Laten we hopen dat Dylan blij is met het eindresultaat…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *