Mylène zorgt voor stralende gezichten en organiseert een leuk kinderfeest in Utopia 2

Mylène zorgt voor stralende gezichten en organiseert een leuk kinderfeest in Utopia 2

Mylène is al de hele dag druk bezig met het voorbereiden van een kinderfeestje. Haar manier om geld te verdienen voor de bv die goed wordt ontvangen door de groep. In de silo staan de bordjes en bekertjes al klaar. Alles is versierd en het ziet er gezellig uit. Als alles klaar is staan Mylène, Franny en Jens bij de poort om de kinderen op te wachten. Wanneer de kinderen binnenkomen en Mylène zich heeft voorgesteld begint ze vorlijk aan de rondleiding. De kinderen zijn super enthousiast wanneer ze alles op het Utopia 2 terrein kunnen zien. Wanneer de rondleiding af is gaan de kinderen gezellig aan tafel zitten. Mylène heeft speciaal voor de jarige een taart gebakken en de kinderen genieten van al het lekkers. De meiden gaan straks nog make-uppen met Mylène, die er zcithbaar van geniet. Kortom het was een geslaagd feestje!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *