Mariska en Kaylee vinden dat Dylan te weinig initiatief toont

Mariska en Kaylee vinden dat Dylan te weinig initiatief toont

Kaylee is druk bezig met Dylan voor de tattoo shop. Mariska heeft aangegeven te willen helpen bij hun shop, dus maakt Kaylee hier graag gebruik van. Wanneer Kaylee aan Mariska vraagt of zij haar wil helpen met de planning komt er een gesprek op gang. Mariska geeft aan dat het initiatief meer vanaf Kaylee haar kant komt dan vanuit Dylan zijn kant. Kaylee kan dit alleen maar beamen en geeft aan dat ze merkt dat Dylan minder assertief is. Maar ik had hiervoor nog nooit met hem samengewerkt geeft Kaylee aan. Dylan vindt het niet fijn gecommandeerd te worden legt ze verder uit. Toch zijn de dames het eens met elkaar dat Dylan zich meer in zou kunnen zetten. Zullen de dames Dylan hierop aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *