Adriaan voelt zich buitengesloten en heeft ruzie met Shelley

Adriaan voelt zich buitengesloten en heeft ruzie met Shelley

Tijdens de vergadering van vandaag is de uitslag bekend gemaakt van de audities die Shelley georganiseerd heeft. Niet alle bewoners konden auditie doen en dit lijkt niet helemaal goed aan te komen bij een aantal bewoners. Zo vindt Adriaan het vervelend dat hij niet kon meedoen met de audities en ook niet kon kijken en voelt zich hierdoor buitengesloten. Shelley confronteert Adriaan met zijn gedrag maar dit loopt al snel uit de hand. Je hebt mij niet gevraagd om auditie te doen. Bij voorhand word ik al weggeschoven geeft Adriaan aan. Shelley legt op haar beurt uit dat ze Adriaan niet in een bepaalde rol vindt passen en hem er daarom niet bij heeft betrokken. Ik vind jou echt een egoïstisch persoon gaat Adriaan boos verder terwijl hij opstaat. Shelley staat ook op en loopt achter Adriaan aan. De twee worden nog bozer op elkaar en gooien het ene verwijt naar het andere verwijt richting elkaar. Uiteindelijk loopt Shelley loopt boos uit de ruzie zonder het uit te praten. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *