Jens en Mylène zijn blij dat ze van huisgenoot Mariska af zijn

Jens en Mylène zijn blij dat ze van huisgenoot Mariska af zijn

Jens en Mylène slapen samen in een huisje met Mariska. Tijdens de vergadering kwamen de slaapplekken ter sprake. Mariska geeft aan dat ze maar drie uur per nacht slaapt en graag ergens anders wil slapen. Nadat de vergadering is afgelopen spreekt Jens Mariska aan. Hij vindt het raar dat Mariska niet gewoon naar hem toe is gekomen om hierover te praten maar het ineens bespreekt in de vergadering. Ze wil gewoon niet bij een stelletje slapen geeft Mylène geïrriteerd aan. En geeft verder aan dat ze vaak wakker wordt per nacht en gewoon ziet dat Mariska slaapt. Er is besloten dat Adriaan voortaan slaapt bij Jens en Mylène. Ik ben blij dat we van haar af zijn zegt Jens opgewekt. Ze stikt er maar in sluit Mylène af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *