De bewoners uit Utopia 2 hebben veel discussie tijdens de vergadering van 8 juli

De bewoners uit Utopia 2 hebben veel discussie tijdens de vergadering van 8 juli

De bewoners komen bij elkaar in de silo voor een vergadering. Aankomend weekend is de Hippie Familiemarkt en dus ligt de focus vooral op wat de bewoners nog moeten doen voor het evenement. Uiteindelijk hebben de bewoners een heftige discussie over het vloggen van Merel, de audities van het stuk van Shelley en over de Franter Palace. Uiteindelijk is het volgende besloten voor de markt. Planten zullen als versiering dienen. Mylène is bezig met wegwijsborden en Kaylee met andere versiering. De bar wordt knalrood. Kaylee krijgt morgen een henna cursus, henna is veganistisch. Om 15:00 uur is er een cursus hippie armbandjes maken. Adriaan heeft hoepels gemaakt zonder Shelley en Mylène. En Andrea regelt slingers en Merel regelt kussens. Er zijn al veel kaarten verkocht en er komen 22 standhouders. Ook wil Franny weer optreden met haar leerling Angel en gaan de bewoners een hoelahoep voorstelling geven. Aan het einde willen ze muziek regelen. Daarna worden er nog overige zaken besproken. Zoals de zomerhit die Gerrit en Jessie willen maken. Jens laat weten dat hij een wc rol vond in de douche. Hiske vertelt dat ze druk bezig is met een eten op woensdag en vraagt Gerrit om hulp. Jens heeft een nieuw schoonmaakrooster gemaakt. En Mariska slaapt niet goed en wil een andere slaapplek.

Daarna komt vloggen aan bod, want Merel heeft haar vlog groots op de webwinkel staan. Dit vinden anderen oneerlijk. Ik doe het al vanaf het begin hier en ik ga er ook echt niet mee stoppen begint Merel. Iedereen kan ervoor kiezen om zich niet aan de regels te houden zegt Jens sarcastisch. Brandon haakt hierop in. We moeten wel duidelijke regels stellen benadrukt hij. Ook Gerrit sluit zich hierbij aan. Nadat hij vraagt of de vlogs van Merel eventueel voor de hele groep gebruikt worden, laat Merel duidelijk weten dat het draait om de panter en niemand anders. Dus we kunnen hier geen afspraken over maken, omdat Merel gewoon doet wat ze wil merkt Gerrit op tegenover de groep. Jessie vindt de discussie te persoonlijk worden en grijpt in. Momenteel is de webshop gestructureerd zegt hij om de focus weer op de webshop te houden. Uiteindelijk stelt Jens voor om de webshop aan te passen. Jessie wil hierbij helpen en gaat zoeken naar nieuwe opties. Hierna moet Gerrit toch nog even een statement maken. Er komen dus geen concrete afspraken.

Shelley wil een toneelstuk binnen Utopia 2 regelen en heeft daarvoor een aantal mannelijke tegenspelers uitgenodigd. Hiske, Merel en Mariska waren de jury en Jessie, Brandon en Dylan deden mee aan de auditie. Wanneer Hiske de uitslag wil delen komt ze tot de volgende conclusie. Dylan, je hebt talent. Brandon, jammer dat je je tekst niet kende maar het was heel natuurlijk. Jessie, je hebt een mysterieuze blik, maar je kende ook je tekst niet. Als ik de keuze had, ga ik voor jou Brandon. Na de uitslag spreekt Adriaan zich uit, want hij vindt het oneerlijk dat niet iedereen mocht meedoen met de audities. Twee mannen werden buitengesloten. We zijn een groep zegt Adriaan boos tegen Shelley. Jij doet ook niet altijd mee met een groepsproces roept Shelley vervolgens boos terug. Dat is mijn eigen keus reageert Adriaan. Dit is ook een keus die ik zelf heb gemaakt zegt Shelley fel. Nu mengt ook Jens zich in het gesprek. Wij waren niet welkom vertelt Jens tegen de groep. Inderdaad. Ik heb ook geen idee waar het over gaat voegt Franny eraan toe, waarop Mylène inhaakt. Ik hoef ook niet te weten wat Merel ervan vindt, want ik was er niet bij. Het boeit me gewoon niet. De vergadering is voor de groep en dat waren de audities niet. Jessie probeert de rust te bewaren en roept snel als conclusie dat Brandon de winnaar is geworden, maar Shelley vindt het jammer dat haar idee niet door de groep wordt gewaardeerd. Jammer dat het zo moet gaan eindigt ze.

De rust is nog maar kort terug, totdat Merel aan het woord is. Ze zegt dat ze klaar is met de B&B-ers in haar huisje. En geeft Mylène de schuld. Mylène heeft zich eerder vrijwillig opgegeven als degene die de bedden opmaakt, maar vindt de opmerking van Merel ondankbaar. Ze zegt daarom dat ze per direct stopt. Een nieuwe discussie breekt uit tussen de twee. Ook in deze discussie wil Jessie weer de rust terugbrengen en geeft aan dat ze het nog eenmalig moeten proberen, omdat het wel belangrijk is dat de B&B-ers blijven komen voor hun eigen inkomsten. En daarmee eindigt de vergadering van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *