Shelley doet auditie, zou ze mee mogen doen?

Shelley doet auditie, zou ze mee mogen doen?

Shelley is afgelopen avond druk aan het oefenen. Ze wil namelijk blijven groeien en wil acteren en presenteren. Met wat tips die ze heeft gekregen, gaat ze verder. Wanneer ze samen met Hiske in de Mongoolse tent is, mag ze wat teksten oefenen. Shelley neemt de rol aan van een vrouw die bedrogen is door haar vriend en gaat helemaal in haar rol op. Hiske luistert aandachtig en merkt dat Shelley haar tekst goed heeft geoefend. Wat later verzamelen de bewoners op het plein waar ze auditie mogen doen. Meerdere bewoners doen mee en worden gefilmd. Wanneer ze klaar zijn met acteren geeft Hiske aan dat tijdens de vergadering de uitslag bekend wordt gemaakt. Zal Shelley een plekje winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *