Gaat er een rapbattle komen in Utopia 2?

Gaat er een rapbattle komen in Utopia 2?

Vandaag hebben Gerrit en Jessie zich beziggehouden met het schrijven van een tekst voor een eigen hit. De twee vinden het in het begin lastig maar uiteindelijk hebben ze toch een begin gemaakt. Wanneer Jessie en Gerrit het laten horen aan een aantal mede bewoners zijn ze al snel enthousiast. Wel twijfelt Merel over Gerrits rap naam, ze is van mening dat Gerrit z’n eigen naam niet kan houden, omdat het niet cool genoeg klinkt. Zodra Jessie met zijn tekst de silo inloopt, zitten de andere bewoners klaar om te luisteren. Jessie geeft aan het nog spannend te vinden, maar doet een poging om zijn rap op te dragen aan de groep. Wanneer hij klaar is, reageert Brandon al snel. Dit is goed, misschien moeten jullie een rapbattle houden in Utopia voegt hij eraan toe. Hierop weet Jessie nog geen antwoord, maar Alexandra wel. Iedereen heeft angsten die ze moeten overwinnen, misschien is dit jouw Utopiaanse uitdaging? Zal er echt een rapbattle komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *