Alexandra probeert de band tussen Hiske en Adriaan te verbeteren

Alexandra probeert de band tussen Hiske en Adriaan te verbeteren

Hiske en Adriaan hebben ruzie met elkaar en praten sindsdien niet meer met elkaar. Alexandra valt dit op en wil graag dat de twee weer met elkaar gaan praten. Toch lijkt dit makkelijker gezegd dan gedaan. Wanneer Alexandra aan Hiske vraagt of zij kan helpen met de band tussen haar en Adriaan is Hiske duidelijk en geeft ze aan van niet. Vervolgens probeert Alexandra het bij Adriaan, maar die lijkt hier ook totaal geen behoefte aan te hebben. Adriaan wordt zelfs boos dat Alexandra zich hiermee bemoeit. Zal het ooit nog goed komen tussen Adriaan en Hiske?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *