Nicole over haar tijd in Utopia

Nicole over haar tijd in Utopia

Nicole is al enige tijd uit Utopia, maar hoe denkt zij over haar tijd in de loods? En wat zijn haar toekomstplannen?

Ik ga Ivan echt verschrikkelijk missen merkt Nicole op. Dat is natuurlijk de liefde van mijn leven maar ik weet ook dat hij op een gegeven moment naar buiten komt. En dan pakken we ons leven weer op. We hebben de afspraak gemaakt op het moment dat hij er klaar voor is. En als ik in de post schrijf dat ik hem nodig heb. We hebben daar gewoon goede afspraken over gemaakt! Mijn vijftien maanden zaten er gewoon een beetje op en daar heb ik naar toe geleefd. Ik heb eigenlijk al mijn doelen behaald en alles wat ik wilde doen heb ik gedaan. Ik kan met opgeheven hoofd naar huis. Het vinden van mijn passie ben ik het meest trots op. Ik ga absoluut verder met tatoeëren. Dat wil ik heel graag buiten doen, en erin groeien ook nog. Dat kan ik hier buiten beter dan hierbinnen. De discussie met Prem vond ik fantastisch maar ook de zombies. Ik wil heel graag Stiff zien en Nicoline. Nicoline was echt mijn maatje en ik vond het jammer dat ze weg ging. Maar ik zou ook wel eens een borrel willen doen met Lot en Lau. Isabella, Wilco en Colinda zou ik ook nog wel eens willen zien. Het verrassendste van mijzelf is dat ik volgens mij wel heb laten zien dat ik geen ijs koningin ben en geen robot zoals vele mensen denken. Ik heb echt geleerd mijn emoties te tonen en daarmee om te gaan. Dat Ivan Utopiaan van het jaar werd is toch wel een kers op de taart was. Ik ben er voor hun als ze naar buiten komen en dat weten ze ook. Ik ga ze absoluut missen vooral Gabs, Wim en Ivan natuurlijk. Ik zal het daar ongetwijfeld moeilijk mee krijgen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 218    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. agnes at 15:24

    ben wel blij dat je eruit bent je dacht dat je de wijsheid in pacht had en de grootste fout om ivan een mechelaar te doen je had hem helemaal geen hond moeten doen

  2. maria at 13:15

    Jammer maar begrijpelijk. Straks Ivan weg en Mark en zelfs Bjorn dan word de groep wel erg instabiel.Gaat een heel andere weg in. De IK cultuur. Heeft niks meer met het oorspronkelijke utopia te maken en vooral die van 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *