Bas en Do toch samen geslapen

Bas en Do toch samen geslapen

Gisteren schreven we al over Bas en Do die niet meer naast elkaar zouden slapen. Echter zijn de plannen veranderd want de twee lagen vannacht weer gezellig naast elkaar. Ook doet Bas daar een bijzondere mededeling. Eerder beweerde hij dat hij niet verliefd zou zijn maar dat neemt hij weer terug. Bas zegt namelijk dat hij niets op wil dringen maar hij wel voor haar valt. Het is voor mij nieuw vervolgd hij en geeft toe dat hij er wel een beetje bang voor is. Dominique valt stil en lijkt er niet echt op in te gaan. Maar merkt wel op dat dit zijn Utopia zou kunnen veranderen. Bas benadrukt dat ze gewoon haar tijd moet pakken, we zijn hier toch nog wel even voegt hij eraan toe. Daarna volgt een bescheiden kusje en gaan de twee slapen.

Momenteel gebeurd er nog niet extreem veel in de loods. Het gaat er rustig aan toe. Het kan goed zijn dat de bewoners centraal gaan want dat vingen we op. Uiteraard houden we dat in de gaten voor je. Wil je niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *