Het centraal van 14 januari

Het centraal van 14 januari

De bewoners hebben weer het een en het ander besproken. Hier lees je alle besproken punten van 14 januari van het centraal terug.

Opening centraal
Bjorn opent het centraal en vertelt dat hij een begroting heeft gemaakt voor het gemaskerd bal / de Utopia pianoshow in april. De exacte naam voor dit feest moeten ze nog bedenken. Er zal een band komen en zij kunnen alles spelen. Bjorn stelt voor dat Cees ook een stukje mee kan drummen, Rowena en Ramona kunnen een stukje mee rappen. Victoria kan een tekst op muziek doen samen met Benjamin en Gabriëlle en Bjorn wil in de pauzes van de band gaan draaien.

Mededeling Ivan en Benjamin
Ivan vertelt dat er nog kaarten zijn voor 31 januari. Hij gaat aan de slag met een planning volgende week. Verder zullen de kippen preventief een ontwormingskuur krijgen. Daarom kunnen ze een week de eieren niet gebruiken. Dan vertelt Benjamin dat Do foto’s gaat maken voor de markt en portretfoto’s voor op de site van de foundation. Vrijdag 22 januari zal er een verwendag komen voor een mevrouw die ziek is. Benjamin is nog bezig om uit te zoeken hoe ze de week in armoede leven kunnen realiseren.

De financiën
Wim heeft van alles besteld voor de merchandising en ook hout om spullen van te maken. Cees heeft met Mark naar de financiën gekeken. Er is een inventarisatie gemaakt van de rekeningen. Er is nu een positief saldo van rond de 4000 euro. Dus dat betekent dat het basisloon in januari weer betaald kan worden. Er moeten ook foto’s gemaakt worden van de nieuwe bewoners, zodat ze ansichtkaarten kunnen maken voor de markt. Cees geeft tot slot nog de status van de verkoop van de kaarten voor zijn verjaardag. Het doel van 150 kaarten is behaald!

Kachel
Ivan laat weten dat de kachel het niet meer doet. Dat ding kost 6000 euro en is nog geen jaar oud voegt hij eraan toe. Misschien valt het nog onder de garantie en anders moet er snel wat geregeld worden. Bas wil de stampot op Cees zijn verjaardag uitbesteden. Iedereen biedt ineens aan om de stamppot te maken. Cees vertelt dat het misschien toch voordeliger is om het uit te laten besteden aan mensen die de juiste equipment hebben. Hij gaat het uitzoeken

Hetero mannen die zich verkleden 
Michael wil in februari een klein evenement houden. Hij wil voor 15 tot 20 man een lezing houden. De doelgroep zijn hetero mannen die het leuk vinden om zich te verkleden. Ze kunnen dan hun haren bij Gina doen en de make-up bij Michael. Daarna zal er een lezing gegeven worden met tot slot een high tea. Do en Gina kunnen dan cake en broodjes maken. Michael zegt dat 80% van de travestieten hetero zijn. De lezing zal dan ook daarover gaan. Ook wil hij een boek maken met Victoria voor kinderen over homoseksualiteit.  Ook wil Michael zijn  vrouwelijke kant Megan voor het eerst laten zien tijdens Live in de Loods. Ik hou nu al van Megan zegt Bjorn enthousiast.

De Utopia markt
Bas gaat een kostenplaatje maken voor de pesto en humus. Rowena gaat aan een draaiboek werken met Bjorn voor Live in de Loods. De kaartverkoop gaat goed maar het is nog niet uitverkocht. Bij de markt hebben een paar standhouders afgezegd dus er kunnen nog nieuwe standhouders bij. Rowena gaat een liedje voordragen tijdens Live in de Loods over drugsgebruik omdat het dicht bij haar staat.

Workshops
Het promofilmpje van Cees is al 600 keer bekeken. Ramona gaat vandaag aan de slag met de promo voor de markt. De theater workshops zijn verplaatst naar zes februari. En tijdens deze workshop leer je alles over improvisatie en basistechnieken . De tweede workshop is monoloog schrijven op 13 februari. Vanavond om 20:00 wil ze beginnen met de repetities voor de bewoners. Ramona wil nog een keer samenkomen om de visie voor 2016 concreet te maken.  En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *