Victoria ondervraagt Dominique over Bas

Victoria ondervraagt Dominique over Bas

Dat Bas en Victoria het gezellig hebben is inmiddels wel bekend voor alle Utopia fans maar ook voor de bewoners. Victoria besluit Do eens te ondervragen over Bas. Hoe zit het nou precies?

Ik word er nieuwsgierig van begint Victoria.  Hoe voel jij je? Op je gemak? Dit is puur interesse. Dominique kijkt Victoria met een lach aan en antwoordt dat ze zich veilig voelt bij Bas. Ik kan gewoon mijzelf zijn. Vervolgens begint ze te vertellen over haar verjaardag, Bas zou toen iets te veel gedronken hebben en daarom was hij wat losjes. Zo leer je wel mensen goed kennen voegt ze eraan toe. Maar wat ik ook zou voelen voor Bas, ik weet niet of ik dat wel wil geeft ze vervolgens toe. Victoria antwoordt dat ze er geen label aan moet hangen. Ik zie ook dingen en neem dingen waar. Ik vraag me alleen af wat de intentie is. Do antwoordt dat ze het fijn vind dat Victoria komt praten over deze zaken. Maar Victoria heeft wel wat op te merken. Zo vind ze dat Dominique misschien haar aandacht niet zo goed verdeeld… Daarna kletsen de dames nog over gevoelens en doelen in Utopia. Dominique is op haar beurt wel benieuwd of Victoria met Bas heeft gesproken. Nee is haar antwoord, ik spreek Bas niet zoveel. Bas is zo’n individu en op zichzelf. Maar dan zie je toch dat hij zoveel naar iemand toetrekt en dat heb ik nog niet eerder zien gebeuren. Vandaar mijn nieuwsgierigheid naar jou voegt ze eraan toe. Zo zie ik het zegt Do vervolgens. Als ik slaap ben ik toch alleen. Of dat nu in een caravan is in het huis. Gisteren ging ik vroeg naar bed, want ik was zo moe. En je kan niet samen naar de caravan lopen, want dat is dan apart. Maar ik kan óók niet met Bas afspreken dat hij later moet komen. Zo kunnen we niet leven.Volgens Victoria heeft alles wat je doet een dubbele lading… Victoria krijgt verder niet veel los bij Bas maar heeft ze Dominique misschien een beetje wakker geschud?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *