Bas en Dominique hebben elkaar gezoend

Bas en Dominique hebben elkaar gezoend

Breaking! Bas en Dominique hebben vanavond weer in de caravan geslapen. Nou is dat op zich niet zo breaking maar de twee hadden het erg gezellig. Er klonk een hoop gegiechel van Dominique en de twee lagen lekker knus bij elkaar. Bas nam het voortouw en besloot Dominique een zoen te geven. Dominique liet het toe, maar Bas leek wat meer te willen. Echter kan Do dat niet dus dat wees ze dan ook af. Al ligt het niet aan jou benadrukt ze. Bas lijkt het te begrijpen en bedankt Dominique dat ze er is. Hij heeft dit 8 maanden moeten missen. Jij bent gewoon alles voegt hij eraan toe. Ik ga voorlopig nog nergens heen benadrukt Do vervolgens. Ik ben hier nog niet klaar. En dat vindt Bas meer dan fijn om te horen. We zijn net begonnen merkt hij op. In ons paleisje vult Dominique aan…

Ben je benieuwd hoe het er vannacht aan toe ging? We hebben wat video’s voor je toegevoegd, goedemorgen zullen we maar zeggen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *