Ramona hoopt niet dat Bas verliefd wordt

Ramona hoopt niet dat Bas verliefd wordt

We blikken nog even terug naar een gesprek van gisterenavond laat. Deze vond plaats in de slaapkamer tussen Ramona, Rowena en Gabriëlle.

Want Ramona zit al dagen ergens mee en wil graag even haar hart luchten. Als Ramona op bed zit bij de dames vertelt ze dat ze even niet meer weet hoe ze met haar gevoel voor Bas om moet gaan. Waar ben je bang voor vraagt Gabriëlle. Ik ben bang dat er liefde ontstaat antwoordt Ramona. Ben je dan bang dat er liefde ontstaat tussen twee nieuwe mensen en niet tussen jou en Bas vraagt Gabriëlle er gelijk achteraan. Ramona bevestigd dit, maar snapt best dat ze de liefde niet tegen kan houden. Als ze wel verliefd worden dan gun ik dat voegt ze eraan toe. Hoe lang loop je hier al mee rond vraagt Gabriëlle zichzelf af. Ramona vertelt dat ze hier al last van heeft sinds het moment dat Bas optrekt met Dominique. Kijk het nog even aan adviseert Gabriëlle. Als er liefde is tussen die twee is er liefde, en als er niets is dan is het er niet…

Zojuist schreven we al over Bas en Dominique die elkaar gezoend hebben. Ook liet Bas aan Do weten dat hij heel blij is dat ze er is… Zou de vlam al overgeslagen zijn? Ontstaat er binnenkort dan toch een nieuw stelletje?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *