Hoe denkt Bjorn over homoseksualiteit?

Hoe denkt Bjorn over homoseksualiteit?

Nog een gesprek van gisterenavond, dit maal tussen Bjorn, Bas en Rob. De heren hebben het over homoseksualiteit. Maar ook komt het onderwerp mannen die zich graag verkleden als vrouwen aanbod. Als we hier een roze bingo zouden hebben en iemand gaat aan mij zitten dan is dat de grens zegt Bjorn. Bas en Rob geven niet echt antwoord. En Bjorn vertelt verder, ik ken veel homofiele mensen en ik ben ook bevriend met velen. Ik vind het fantastische gasten voegt hij eraan toe. Bas antwoordt het echt niet fijn te vinden zoals bij de roze bingo. Daar kan Bjorn zich wel in vinden, hij vond het ook erg onprettig. Rob lacht en voegt eraan toe dat hij het daarom niet heeft gedaan. En Bjorn zegt de handtastelijkheid van sommige mannen niet op prijs te stellen. Dat er alleen maar met hem geflirt wordt! Wel zijn de mannen het eens. Ze gaan hun best doen het Michael naar zijn zin te maken! Hij is welkom in Utopia. Wat vindt jij van nieuweling Michael?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *