Michael vindt Bas meer homo dan zichzelf

Michael vindt Bas meer homo dan zichzelf

Een nieuwe dag is aangebroken en naast het zoen incident tussen Do en Bas is er natuurlijk nog meer gebeurd. Zo was Michael al op tijd wakker maar besloot op zijn gemakje wakker te worden. Toen hij eenmaal naast zijn bed stond ging hij richting de keuken waar hij Bas tegen kwam. De twee gingen het gesprek aan…

Michael is vrij direct als hij het gesprek begint. Jij bent meer homo dan ik zegt hij . Als jij homo was, op wat voor een type mannen zou je dan vallen? Vrouwelijke mannen of mannelijke mannen? Bas antwoordt dat hij daar geen idee over heeft. Dus begint Michael over iets anders, als je hetero zou zijn op wat voor vrouwen zou je dan vallen. Bas lacht, en vindt dat een hypothetische vraag. Als ik homo, hetero of biseksueel zou zijn… Ik heb geen type man of vrouw voegt hij eraan toe. Micheal zegt dat hij er precies hetzelfde over denkt. Maar heeft een kleine voorkeur, mannen moeten niet dik zijn en vrouwen mogen dat wel. Ik hou van vrouwen met rondingen. Maar jij mag er ook wezen hoor zegt hij met een knipoog naar Bas. Maar de nieuweling wil nog meer weten, je hoeft geen namen te noemen, maar wel een type vrouw. Wie zou je dan kiezen binnen Utopia? Je hebt alle types hier! Bas vertelt dat dat een mooie roodharige vrouw of latina zou zijn. Dat missen de mannen wel. Ook mag er wel een oudere vrouw komen, een soort moederfiguur. Leuk voor Cees, grappen de mannen. Zou Michael een oogje hebben op Bas?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *