Michael vindt Ivan leuk als hij boos is

Michael vindt Ivan leuk als hij boos is

Nog een gesprek van gisterenavond, er is redelijk wat gebeurd gisterenavond. Want naast het gesprek wat Micheal vandaag met Bas voerde. Waarop het even leek dat hij Bas wel leuk zou vinden lijkt dat toch anders te zijn. Want gisteren sprak hij met Gina, Rowena, Ramona en Gabriëlle over de mannen die hij wel leuk vindt…

Eerst spraken de dames over de Utopiaan van het jaar verkiezing. Met veel gelach hadden ze het over het aantal stemmen wat ze hebben gekregen. Michael heeft ook niet gestemd zo geeft hij toe. En Gabriëlle vind op haar beurt dat de stem van Michael misschien het verschil wel had kunnen maken. Waarom heb je niet gestemd Michael vraagt ze vervolgens. Michael antwoordt dat hij dat niet kon. Ik kon niet kiezen. Tussen wie twijfelde je dan vraagt Gabriëlle door. Tussen twee mannen antwoordt Michael. Ivan en Mark . Gabriëlle snapt zijn twijfels wel en Rowena vraagt omdat ze allebei hard werken zeker? Micheal schudt zijn hoofd, omdat Ivan woest aantrekkelijk is als hij boos is. En Mark omdat hij sympathiek is en toch wel hard werkt. Ramona is het er helemaal mee eens, Mark is heel sympathiek, echt een schatje.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *