Do heeft een idee voor de Utopia markt

Do heeft een idee voor de Utopia markt

Dominique heeft een idee voor de Utopia markt en besluit met Michael erover te praten. Wat vindt hij ervan en zou hij mee willen helpen?

In het kantoor neemt Do naast Michael plaats. Ik heb een ideetje begint ze, ik zou het hier eigenlijk met Gina over hebben maar die was super druk met de broodjes. Dus ik heb vast wat opgeschreven voor haar en ik vroeg mij af of je ook mee wil doen? Michael knikt en Dominique vertelt verder. Voor de markt wil ik graag beauty mandjes maken met daarin zelfgemaakte producten, zoals maskers, scrub, handcrème en lippenbalsem. En dat stoppen we dan in een rieten mandje en kan jij misschien een bloemstukje bij maken. Zodat het een gezellig mandje wordt. Of een geurkaars? Michael antwoordt het een leuk idee te vinden en graag mee te willen helpen. Het mandje moet wel voor vrouwen maar ook voor mannen zijn stelt hij vervolgens voor. De metroman gebruikt tegenwoordig alles voegt hij eraan toe. Sommige vrienden van mij zijn gewoon hetero en staan langer voor de spiegel dan ik! vervolgd hij enthousiast. Dominique vraagt aan haar mede bewoner of hij nog meer ideeën heeft. Michael denkt dat een frisse dagcrème met munt wel een goed idee is. En Do stelt voor om toch Gina erbij te betrekken en er nog even over te vergaderen. We kunnen er een kammetje bij in doen en andere dingetjes vervolgd Michael vervolgens. Hierdoor krijg je een soort ochtend pakketje hebt. Als het potje op is, gooi het weg! En een kammetje blijft altijd en dat is dan leuk om te kunnen bewaren. Echt een slim idee aldus Dominique. Vinden jullie het een mooie aanvulling? Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *