Cees praat het uit met Rob

Cees praat het uit met Rob

Cees en Rob kunnen het sinds gisteren niet zo goed meer met elkaar vinden. Hier schreven we eerder al over, nu er één dag voorbij is besluit Cees met Rob te praten.

In de horecakeuken is Rob bezig als Cees erbij komt zitten. Volgens Cees moeten ze iets uitpraten. Maar Rob is daar nog niet zo zeker van, ik betwijfel of we dit gesprek wel moeten hebben is zijn antwoord. En besluit gelijk zijn frustraties te uiten. Zo is hij teleurgesteld over de manier waarop Cees de laatste tijd met de groep omgaat. Je stuurt een mailtje waarin je de hele groep met de grond gelijk maakt en daarna verwacht je wel dat we jou een leuke verjaardag gunnen. Dat is voor mij een beetje de laatste druppel geweest voegt hij eraan toe. Cees vertelt dat deze mail eigenlijk voor een familielid bedoeld was en niet voor de groep. Rob antwoordt dat hij niet wil weten voor wie die mail precies bedoeld was. Ik vind het alleen raar dat jij op zo’n manier naar de groep kijkt… Alles wordt uit zijn verband gerukt aldus Cees. En volgens Rob laat Cees zich negatief uit over de groep. Dit is wel de groep die jou opvangt als je verdriet hebt en die midden in de nacht een bord eten voor je maakt omdat je even in zak en as zit gaat Rob verder. Cees legt uit dat dat komt omdat Ivan hem de grond heeft ingetrapt. Ik wilde hem raken zoals hij mij heeft geraakt en hij heeft mij ontzettend geraakt door mij hier uit te maken voor een waardeloze zakenman. Dat kwam bij mij ontzettend hard binnen. Iemand die respect heeft kan zoiets niet zeggen volgens Cees. Maar Rob denkt daar anders over. Je bent 61 hè kom op! Hier gaat het gewoon om karakter! Of je nou 20 bent of 61 of 36, het is niet zo dat je meer moet pikken omdat iemand wat ouder is. Cees antwoordt dat hij niet wil dat mensen hem anders behandelen omdat hij ouder is. Rob reageert er niet op en klaagt verder. Ik denk dat je het met me eens bent dat het best op een andere manier had gekund. Met zijn allen staan we sterk en nu zet jij de aanval in. Als iemand anders dat had gezegd dan zou jij ook zeggen van ho even, zo zijn we niet getrouwd! Cees beargumenteert vervolgens waarom hij het heeft gedaan maar geeft Rob uiteindelijk gelijk. Ik ben blij dat ik je even gesproken heb zegt Rob.  We gaan er gewoon een knaller van een verjaardag van maken! Cees is ook blij met dit gesprek en geeft Rob een hand. Eind goed al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 19:17

    Lezen ze elkaars e-mails ,en zo te lezen e mailen ze naar familie..
    Je moet mij niet wijs maken dat hij ook niets verteld aan zijn familie dat hij het zo leuk vind.
    Maar waarom zijn er niet mail boxen voor iedereen waar niemand bij kan komen ,en een box voor utopia dingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *