Spanningen tussen Cees en Rob lopen op

Spanningen tussen Cees en Rob lopen op

Sinds gisterenavond loopt het niet zo lekker tussen Cees en Rob. De spanningen lijken op te lopen tussen de twee. Maar wat is er nou aan de hand?

Rob zit op bed met Victoria en lucht zijn hart. Het zijn alle kleine dingetjes bij elkaar begint hij. Cees wilde geld hebben voor zijn feestje waar ik een hard hoofd in heb. Dat gaat nooit scoren, denkt hij. Vervolgens had Cees het over een gunfactor wat mij ontzettend irriteert gaat hij verder. Ik denk dat Cees bij een ander er juist op gehamerd zou hebben. Als Ivan het had gedaan had Cees hem echt voor de leeuwen gegooid… Ook heeft Rob volgens Cees schijt aan de rest. Victoria hoort zijn klaagzang aan en probeert het van een andere kant te kijken. Volgens haar heeft Cees bevestiging nodig. Ik zie soms negativiteit of dingen die vervelend zijn. Sommige mensen vind ik ontzettend kinderachtig gaat ze verder. Ik lach dan gewoon, ga gewoon het gesprek aan adviseert ze. Dan kun je het loslaten.

Terwijl Rob zijn beklag deed, deed Cees dat bij Rowena.Cees vertelt aan Rowena dat het hem stoort dat er geen bereidheid is om te praten over dat geld voor zijn feestje. Rowena probeert hem op te peuren. Het enige waar wij voor moeten zorgen is dat je verjaardag helemaal de shit wordt. Laat het los! Maar Cees laat het niet los want hij denkt dat sommige bewoners hem geen kans meer geven. Ze kunnen zo ongelooflijk raar reageren. Waar komt dat vandaan vraagt hij zich af en waarom? Ik ben gewoon gevoelig voegt hij eraan toe. En dan vooral als het met een afwijzing te maken heeft. Ik ben blij dat ik steun van buitenaf krijg anders was ik al lang weg geweest…

Hopelijk wordt het vandaag een stuk gezelliger?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *