Bjorn wil met Cees praten over het feest

Bjorn wil met Cees praten over het feest

We blikken nog even terug op gisterenavond, toen zaten Victoria, Gabriëlle en Bjorn gezellig te kletsen op de vide. Er werd van alles besproken maar ook het feest van Cees. Er is een tijdje geleden zelfs een centraal over geweest omdat Cees een band wilde laten optreden voor 30 minuten voor 1500 euro. Gelukkig is dat niet meer het geval en is dat bedrag flink verlaagd. Enfin, terug naar het gesprekje op de vide. Er werd gesproken over het feest maar Bjorn wil zich er eigenlijk niet graag over uitspreken. Cees organiseert het beargumenteert hij. Als ik me ermee ga bemoeien denkt iedereen dat ik niet wil dat het feest lukt. Dat wil ik voorkomen, daarom heb ik het er niet over voegt hij eraan toe. Maar binnenkort wil Bjorn wel praten en wil binnenkort op Cees af stappen en dan vragen of de  gemaakte afspraken worden nageleefd. Bjorn vindt ook dat een feest in Utopia organiseren anders is dan buiten Utopia. Hoe zal dat af gaan lopen? we houden het in de gaten voor je. Zal de bom weer barsten, of zal het mee vallen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:29

    Heb het idee dat Bjorn het leuk zal vinden dat het feest van Cees niet door zal gaan of anders goed zal mis lukken
    Weet hij niet zelf meer hoe het was toen Ivan zijn feesten dwars boomde.
    Ik zal zeggen gun elkaar meer of help elkaar meer om het feest doen slagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *