Wim met hogedrukspuit aan de slag in de loods

Wim met hogedrukspuit aan de slag in de loods

Nog een gebeurtenis van gisteren, en dit keer toch wel een grappige. Want Wim zijn handen jeuken en liep vervolgens naar buiten om de hogedrukspuit te halen. Daarna kwam hij met het apparaat weer terug de loods in. Verbaasd werd Wim aangekeken. Gabriëlle en Rob kijken verbaasd naar Wim. Bjorn ziet het en weet wat Wim van plan is. Hij gaat alleen even de douche goed schoonmaken voegt hij eraan toe. Wim heeft nog een aanvulling, al heb ik er straks meer werk aan het kan me geen reet schelen! Cees lijkt de actie niet zo te waarderen en moppert tegen Bjorn en Rowena. Rowena probeert de boel te sussen, maak je niet zo druk Cees adviseert ze. Cees antwoordt dat hij alleen gezegd heeft dat de douche niet schoon was, dat heeft Bjorn ook kunnen zien. Betrek me er nou niet in Cees zegt Bjorn geirriteerd. Hij wil duidelijk niet meedelen aan deze discussie. Maar toch heeft hij er wat over te zeggen. Zo zegt hij dat ze allemaal wat lichte schoonmaakwerkzaamheden verricht hebben. En je moet mij daar niet op aankijken. Nee antwoordt Cees Boos, je zal een keer iemand gelijk geven! Wim is ondertussen druk bezig om de douche schoon te spuiten zodat alles echt goed schoon is. En ook al is het waarschijnlijk meer opruim werk, Wim heeft even lol gehad. En wij kunnen toch wel lachen om deze gebeurtenis! Een koekje van eigen deeg zullen we maar zeggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:16

    Bjorn zijn naam kan beter veranderd worden in haas ,hij weet alles beter alleen als het nodig is niet.
    Meneer ziet alles maar als het gevraagd word ik weet van niks , er is wat aan hem gevraagd hij weet van niks.
    Een ding is zeker niet alle mannen zien niet wat schoon of smerig is ,ja Cees wel hij is een pietlut Bjorn word een vervelende vent alleen wat hij doet is goed

  2. maria at 12:57

    Goeie actie van Wim. Het was weer de manier waarop cees zei dat de douche nog niet schoon was.En maakte nog meer irritante opmerkingen. En staat schoot Wim (terecht in het verkeerde keelgat.).Wim zei later nog …als hij het op een normale manier had gezegd was het oke. Maar we kennen het he? Cees……. pfff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *