Bas en Michael praten over de liefde

Bas en Michael praten over de liefde

Gisterenavond laat net, voordat de bewoners hun bedje in doken na een drukke avond waar een theater workshop werd gegeven door Ramona hadden Bas en Michael nog een goed gesprek. De twee hadden het over de liefde terwijl er een sigaretje genuttigd werd.

Dominique is een leuk meisje, hè? begint Michael het gesprek. Zou dat een type zijn waarop je kan vallen? Als ik hetero zou zijn, in elk geval wel. Ze is heel bescheiden voegt hij eraan toe. Bas is wat stilletjes, en zegt uiteindelijk ze is van alles. Het is hier een slechte plek om te beginnen. Michael kan zich daar wel in vinden en vraagt zich ook af of de relaties die opbloeien in Utopia ook in de buitenwereld stand houden. Je leert elkaar wel op een andere manier kennen omdat je hier zo close bent. Ja antwoordt Bas, dat is ook de angst. Michael weet wel één ding zeker en dat is dat hij niet bang is om verliefd te worden in Utopia. Mijn ideale man zit er niet tussen gaat hij verder. Maar er komt er wel eentje in de buurt. De twee kijken elkaar aan en beginnen vervolgens te lachen. Maar jij zei dat je geen relatie wilde hebben, stel het gebeurd toch zou je daar dan moeite mee hebben? vraagt Michael aan Bas. Bas lijkt het niet zo goed te weten, ik weet hoe ik ben als ik verliefd ben. Een sukkel voor de liefde en dat is niet fijn hier. Dat houd ik liever privé maar ik ga daardoor ook niet mijn gevoel aan de kant zeggen. Volgens Michael moet Bas er gewoon voor gaan als hij de liefde vindt. Heeft Michael gelijk?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *