Ramona gaat er weer helemaal voor

Ramona gaat er weer helemaal voor

Het is aardig rustig in Utopia, gelukkig hebben we toch nog iets gevonden waar we over kunnen schrijven. Dit keer over Ramona, want sinds Bas nogal close met Dominique is ze erg onzeker en zit ze niet lekker in haar vel. Maar daar is vandaag verandering in gekomen. Ramona gaat er namelijk weer helemaal voor, the game is on zoals ze noemt.

Terwijl Ramona zich aan het optutten is roept ze Gabriëlle bij zich. Rob komt voor de gein binnen gelopen en vraagt wat er is. Ramona antwoordt dat ze om Gabs gevraagd had. Jij ben niet eerlijk voegt ze eraan toe. Want jij dist me heel de tijd. Hoe zie ik eruit? Rob vraagt zich af waarom ze allemaal witte sh*t in haar haren heeft. Dat moet ik nog wegwerken zegt Ramona het gaat gewoon even om het plaatje. Gabriëlle is inmiddels ook de slaapkamer in gelopen en merkt op dat Ramona er goed uit ziet. Ja? gaat Ramona verder, ik heb je nog over iets anders nodig maar deze man staat er nog… Uiteindelijk zegt Ramona dan toch wat er is, I’m back in de game. Ja? vraagt Gabriëlle en Rob vraagt gelijk of het om Bas gaat. Ramona kijkt met haar ogen omhoog en zucht… Je bent gewoon weer back to basic en op volle toeren gaat Gabriëlle verder. Ja zegt Ramona en richt zich op Rob, je moet echt even weg. Gabriëlle helpt Rob om de kamer uit te gaan en het gesprek vervolgd zich. Effe serieus, ik ben back hoor merkt Ramona op. Back in this b*tch, merk je het niet? Ik voel me zo fijn! Hoe komt dat vraagt Gabriëlle. Ramona antwoordt weet je wat het is? Je komt hier jezelf tegen. Dat is gewoon zo maar dat heb ik nu gehad. Ik ben mezelf tegen gekomen en ik ben ook gewoon een drama queen. Ik kan van een klein iets echt iets groot maken lacht ze. Jij, Row en Bas zijn gewoon mijn maatjes en ik merk nu ook wel dat ik mijn ding kan doen. Daarvoor ben ik hier gekomen en er is geen weg terug. Je bent gewoon on point zegt Gabriëlle enthousiast die duidelijk blij is voor haar vriendin… Het lijkt er dus op dat Ramona zich herpakt heeft, hopelijk houdt ze dit vol!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 15:26

    Ik vraag me af waar Ramona voor gekomen is.
    Is ze binnen gekomen om Bas te versieren of heeft ze echt dingen die ze doen wil,ik zie haar alleen om Bas heen lopen en janken als hij iemand anders leuker vind
    Ze zet der zelf alleen meer voor gek,en daar helpt Gabriella haar ook nog mee.
    Ramona doe waar voor je gekomen bent als Bas je wilde had hij al lang er werk van gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *