Bas en Do gaan niet meer samen slapen

Bas en Do gaan niet meer samen slapen

Het onderwerp van gesprek is vandaag Bas en Do. De twee hebben een spannende nacht met elkaar doorgebracht en dat is de meeste bewoners dan ook niet ontgaan. Echter hebben de twee maar besloten niet meer bij elkaar te gaan slapen…

Buiten liepen de twee een rondje, en namen afgelopen nacht even door. Bas vertelt dat hij naar aanleiding van vannacht een gesprek met Ramona heeft gehad. Het is allemaal goed voegt hij eraan toe. Daarna vraagt Bas aan Do wat ze van gisterenavond vond. Dominique antwoordt dat ze daar nog niet echt over uit is. En wat vond jij ervan vraagt ze door. Bas grapt dat hij misschien meer had moeten drinken. Maar ik heb geen gekke dingen gezegd want dronken mensen spreken de waarheid. Je was wel lief gisteren. Do benadrukt dat ze toch maar niet meer samen moeten slapen. Het is niet goed voor me om me sterk aan iemand te binden. Ook is me gezegd dat ik goed moet uitkijken dat ik niet mijn rug toekeer naar de rest van de groep. Dat doe ik volgens mij ook niet maar ik wil het risico niet nemen… Wat later zaten een aantal bewoners op de bank te kletsen. Michael vraagt zich af of Bas verliefd is op Do. Rowena denkt dat de twee niet verliefd zijn. Wat later komt Bas langs gelopen en Michael vraagt het op de man af. Nee antwoordt Bas vervolgens kort maar krachtig… Zal Bas de waarheid spreken? Of zou hij geen zin in het gesprek hebben doordat Do heeft aangegeven niet meer bij hem te willen slapen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *