Ramona vertelt Bas niet verliefd te zijn

Ramona vertelt Bas niet verliefd te zijn

We hebben in alle drukte een gebeurtenis gemist, tijd om dat dus snel even in te halen. Bas en Ramona hebben namelijk een goed gesprek met elkaar gehad.

Bas vraagt aan Ramona hoe het is. Ramona antwoordt dat het goed is maar dat ze iets uit wil spreken want mensen praten. Weet je wat het is Bas? Er is niets ernstigs, ik heb het gevoel dat je het als ernstigs voelt klopt dat? Nee antwoordt Bas, oke antwoord Ramona. Ik ga je niet bespringen ik ben niet verliefd. Maar wel jaloers omdat je mijn maatje bent net zoals Gabs en Rowena. En ik moet je nu op een bepaalde manier delen met iemand. En dat vind ik lastig, ik heb dat ook bij Row en Gabs aangegeven. Dat is iets waar ik zelf aan moet werken. Stel dat je buiten mijn maatje was zou ik zeggen f*ck it. Dan geef ik mijn plek een soort van weg, dat doe ik altijd. Om even alles uit de wereld te helpen want er gaat veel rond… Je bent gewoon mijn mattie op een speciale manier. Dat is heel bijzonder want ik ben altijd gesloten. Met jou zou ik buiten misschien geen klik krijgen. Hier is toch een band ontstaan en dat is speciaal. Met mannen doe ik meestal gesloten. Verder vertelt Ramona dat ze alles gunt met Do. Het gevoel wat ik moet delen vind ik faya. Ik rol gewoon niet zo met Do, ik vind haar een super meid. Maar ik rol gewoon niet met zulke chick. Gisteren dacht ik even afstand te nemen maar ik voel me heel de dag k*t. Ik dacht ik moet even duidelijk zijn dat ik niet verliefd ben. Dat weet ik ook antwoordt Bas. Doe je ding maar weet dat ik daarom verdrietig was tegen de struggel die ik heb. Bas laten of niet? Gisteren dacht ik wel ik spring gewoon in die caravan! Bas lacht en daarmee zit het gesprek erop…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *