Dominique over de relatie met Bas

Dominique over de relatie met Bas

Zoals we omschreven hebben Do en Bas het vannacht nogal gezellig gehad in de caravan. Wat later vandaag hebben Rowena en Do een gesprek gehad over Bas. Want hoe zit nou precies de relatie tussen de twee?

In eerste instantie laat Do aan Rowena zien wat ze ervan gemaakt hebben. Rowena is er enthousiast over, ze vind het gezellig. Maar misschien ook wel romantisch. Vindt je dat vraagt Dominique verbaasd. Misschien als je hier met je vriend ligt gaat ze verder maar Bas is niet mijn vriend. Nee vraagt Rowena met enig ongeloof. Nee benadrukt Do vooralsnog niet. Hou op hoor! Rowena wil met Dominique de caravan in, om te kijken wat ze ervan gemaakt hebben. Gelijk een uitgelezen kans om Do uit te horen over haar relatie met Bas en dat zij samen in een caravan slapen. Zoiets kan toch groeien? vraagt Rowena vervolgens. Omdat je close bent met iemand en je bouwt toch een band op. Alles kan veranderen volgens Do, maar het feit dat ik naast hem lig, verandert dat niet.Do probeert het onderwerp te veranderen door over de caravan zelf te beginnen dat deze zo goed ontvangen is door de rest. Er is verder niets bijzonders over gezegd. Volgens Rowena is er misschien onderling wel over gesproken. Ik heb het er zelf met Bjorn over gehad. Het experiment was met de huisjes en dat is nu veranderd, dus ik vind dit niet zo heel raar dat erover gesproken word. Maar wat je dan wel heel snel krijgt, is dat ze vinden dat er dan groepjes ontstaan. En ik heb er geen problemen mee, maar er zijn andere die dat anders voelen. Weet je wat het is gaat Dominique verder. Ik vind het experiment super vet, ik sta daar helemaal achter. Bas had eerst aan Ramona gevraagd of zij met hem in de caravan wilde slapen, maar Ramona wil liever niet in een caravan slapen en toen vroeg hij het uiteindelijk ook aan mij. Wie ben ik om nee te zeggen? Ik ga alle avonturen graag aan en als ik daarmee op iemands tenen sta, dan hoop ik dat diegene naar mij toe komt. Zoals Bjorn die zei hé Do, ik snap het niet helemaal en dan kan ik met diegene praten.Volgens Rowena gaf Bjorn alleen zijn mening. Het zou zomaar kunnen zijn, dat er wel iets opbloeit tussen jou en Bas? vraagt ze door. Ja dat kan antwoordt Do. Maar daar ben ik niet mee bezig. En helemaal niet als ik zie hoeveel verdriet Ramona erover heeft. Ik ben mezelf nog aan het settelen hier en zoiets moet groeien. Ik zit hier voor het avontuur, voor het verhaal. Ik kan niet zeggen nee dat gebeurt nóóit’ want dat weet je niet. Vindt je Bas wel lief vraagt Rowena vervolgens. Ja heel erg lief antwoordt Do. Maar benadrukt ze niet meer dan lief, gewoon lief. Ik vind iedereen hier lief. Ik vind Bas zo bijzonder omdat hij doet wat ik eng vind. Hij doet het gewoon, Bas is geen volger. Rowena komt vervolgens op voor mede bewoner Ramona. Ramona is mijn chickie zegt ze, maar je doet er zo weinig aan. Het is haar gewoon overkomen. Ik zie er geen kwaad in dat ik hier lig met Bas antwoordt Do.  Dat mensen dan bezig zijn met dat er iets kan opbloeien? Ik ben daar nog niet mee bezig. Bas is gewoon makkelijk te benaderen en een free spirit en is gewoon mijn maatje. En ik lig liever hier dan dat ik op een kamer lig waar ik me nog eenzaam voel. Waarom kan niet iemand anders ook bevriend zijn met Bas? Dan is het toevallig een vrouw maar waarom voelt Ramona dan dat ze een stap achteruit moet doen? Volgens Rowena komt dat omdat Ramona meer voelt. En Do snapt dan weer niet waarom Rowena wel bevriend kan zijn met Bas zonder dat Ramona zich daar verdrietig om voelt en dat ze wel verdrietig is nu Do ook bevriend met Bas is. Ik voel niets voor Bas gaat Rowena verder. En Do legt uit dat zij ook niets voelt voor Bas. En er dus eigenlijk geen verschil is tussen Rowena en zijzelf. Maar Rowena is niet diegene die met hem in de caravan ligt gaat Rowena verder.  Zij is niet zo close. Jij bent een mooie verschijning en Ramona voelt zich kwetsbaar. Ik probeer mijn aandacht erg te verdelen antwoordt Do. Ik vind iedereen interessant, mensen zien wat ze willen zien. Volgens Rowena komt dat omdat mensen een nieuw liefdeskoppel wel interessant zouden vinden. Dat willen de mensen zien. Volgens Do bloeit er dus niets op tussen de twee… Wel vond ze het fijn om het gesprek even aan te gaan en bedankt Rowena dan ook. Ik vind het heel moeilijk om toenadering te zoeken vervolgd ze.  Bedankt dat we even hier naartoe zijn gegaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 18:37

    Moet die Rowena der mee bemoeien , als Bas wat voor Ramona voelde was hij er lang achter aan gegaan.
    En kan Ramona niet zelf een mond open doen moet elke keer Rowena iets vragen of zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *