Franny wordt emotioneel, ze mist Lotus

Franny wordt emotioneel, ze mist Lotus

Timothy en Franny zitten in hun huisje wanneer ze begint te huilen. Ik mis Lotus heel erg snikt ze. En legt daarna uit dat ze zich alleen voelt maar dit niet te maken heeft met Timothy. De enige die er echt voor me zijn, zijn Brandon, Mylène en Jens gaat ze verder. Timothy knikt, en legt op zijn beurt uit dat ze het gaat rocken in het geval hij Utopia 2 moet verlaten. Dan wacht ik gewoon op je. Ik ben er altijd voor je verzekert hij aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *