Stefanie uit haar frustraties over Bas

Stefanie uit haar frustraties over Bas

Stefanie baalt van mede bewoner Bas. Gisteren zouden de twee namelijk mozzarella gaan maken maar al snel werd het een project van Stefanie zelf. Bas stopte ermee. Helaas is de mozzarella niet gelukt en Bas geeft Stefanie nu de schuld maar dat pikt de nieuweling niet.

En dat laat ze op het rokersbankje bij Colinda ook weten. Al snel begint ze te vertellen wat haar dwars zit. Bas wilde de thermometer in de melk steken die weet ik veel waar in heeft gezeten. En dan ga je mij erop aanvallen dat het nu niet gelukt is en ik er niet meer naar omgekeken heb. Ik heb voor mijn gevoel gisteren vet veel gedaan. Het is voor mij de eerste keer dat ik hier kook en de eerste keer dat ik zelf mozzarella maak. En op het moment dat ik hoorde dat Bas mij belachelijk maakte tegenover verschillende bewoners heb ik dat meteen recht gezet. Maar toch zit ze er een beetje mee. Zal ik zeggen dat het mij geraakt heeft? vraagt Stefanie aan Colinda. Maar dan weet hij hoe ‘ie mij een chagrijnige dag moet bezorgen.Colinda geeft haar wijze raad, pak je ruimte en pak je rust. Stefanie lijkt ook voor die weg te kiezen maar is wel blij dat ze haar frustraties kon uitten. Ik vind het fijn dat ik af en toe zo mijn hart kan luchten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *