Het centraal van 16 mei

Het centraal van 16 mei

Tijd om het een en het ander te bespreken, morgen staat er namelijk ook een druk programma voor de boeg. Hier lees je alle besproken punten van 16 mei terug.

Bjorn heeft de zoemer af laten gaan en zodra iedereen in de kring zit steekt hij van wal. Eerst deelt hij de taakverdeling uit. In de ogen van Bjorn wordt het een leuke markt, met diverse dingen. Maar ook de spirituele beurs vindt wederom plaats. Bjorn denkt dat het duidelijk is, wel moet er nog een aantal dingen gedaan worden. De bar moet naar buiten, ook zijn er een aantal kramen weg gehaald en moeten weer opgezet worden. En voor de rest is het eigenlijk done!

Bas heeft nog een puntje en wil graag melk gaan verkopen in wijnflessen. Joey benadrukt dat het terrein helemaal clean moet zijn in verband met de lockdown. Nicole vind het eigenlijk nog belangrijker dat de loods schoon is. Zoals de koelkasten leeg en al het eten onder de bedden weg. Misschien is het een goed idee om de groep in tweeën te splitsen. Al snel ontstaat er chaos want er hangt een vreemde lucht in de loods. Een kaas lucht maar waar dat vandaan komt? Na wat rumoer benadrukt Bjorn dat er nog steeds kaarten beschikbaar zijn, sla je slag! Nicole vond de eerste spirituele beurs een geweldige sfeer hebben. Ze bedankt dan ook de bewoners voor hun inzet. Ook wordt de lockdown nog besproken. Ivan zegt dat maandag 8:30 de lockdown begint. Maak alvast je borst nat! Joey zegt dat alle zaken helder zijn gemaakt. En maandag wordt alles kenbaar gemaakt. Ook wordt er een voor een nog hun angsten besproken waar ze bang voor zijn. Zo zijn de een aantal bewoners bang voor conflicten, verschillende groepen, kou, weinig slaap en insecten. Maandag weten we meer! En daarmee eindigt het centraal.

Taakverdeling:
Foto’s: Naomi
Muntverkoop: Gio
Le Luifel: Mark, Rob, Bas
Utopia Ink: Joey
Runners: Gina
Nagels: Nicole
Merchandise: LauraB, Stefanie en Gabriëlle
Bar: Gaby
Organisatie markt: Bjorn
Organisatie beurs: Colinda
Vrij: Ivan

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *