Gina en Mark hadden een kleine ruzie

Gina en Mark hadden een kleine ruzie

Gina en Mark hadden een kleine ruzie na een drukke dag. Blijkbaar eist deze drukke dag zijn tol op het humeur van bepaalde mensen..

Gina is namelijk druk bezig achter de laptop, de tondeuse die ze besteld had is niet geleverd en dat levert stress op. Daarom besluit de kapster maar andere kapsels op te zoeken die ze kan doen zonder het apparaat. En besluit de mannen dan nog maar even uit te stellen. Als Mark vraagt aan Gina of hij haar ergens mee kan helpen snauwt ze terug dat hij er geen verstand van heeft. Waarop Mark snel de loods weer verlaat en zich richt op Le Luifel. Uiteindelijk besluit Gina maar naar Mark toe te gaan en doet haar verontschuldigingen. Sorry dat ik zo stom deed. Echter krijgt ze geen antwoord terug. Dan zeg je niets terug zegt Gina een beetje gepikeerd. Er volgt een stilte en Gina besluit maar weer terug de loods in te gaan. Waar ze in overleg met Bjorn het hele knippen voor de markt maar uitstelt totdat ze de juiste apparatuur heeft.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Hortence at 10:06

    Die Gina is een rare vogel.Ze wilt sex wanneer zij het wilt.Dat boter was ook niet zo erg ,maar Gina maakt
    er wat groter van.Charlotte had Gio tot bloeden geslagen.Hij was er nog wat rustig over.Gina wilt de broek aan voor alles.Zij is zelfs naast Mark gaan liggen.Nu gaat ze ergens anders liggen.Ik hoop dat Mark zijn ogen goed opent wat Gina betreft.Wie denkt ze dat ze is .Mark kan wel helpen ,hij kon voor haar bellen en vragen waar haar spullen blijven.Mark is langer in Utopia en weet meer dan die Gina.

  2. harry at 22:25

    vriendelijke gina. maar niet heus, stank voor dank als iemand je wil helpen.tja mark daar kan je het mee doen. je bent er mooi ingetrapt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *