De Utopia markt van 17 mei

De Utopia markt van 17 mei

De Utopia markt van 17 mei is inmiddels gestart. Echter waren er vanmorgen wel wat strubbelingen. Bewoners zouden op tijd opstaan maar dat is niet zo goed gelukt. Bjorn baalt daar dan ook flink van.

In de keuken begrijpt hij niet dat de mensen nog op bed liggen en dat terwijl er mensen ieder moment op de stoep kunnen staan, niemand is klaar! Gina antwoordt met haar tandenborstel nog in haar mond, ik heb gevraagd of ik om half zeven wakker gemaakt kon worden, maar dat is niet gebeurd! Volgens Bjorn is zij zo goed als klaar, maar sommige liggen gewoon nog op bed! Maar dat is nog niet alles want buiten lijken de kraampjes niet goed te staan. Samen met Ivan bespreekt hij de mogelijkheden. Ivan snapt niet dat er gaten zitten tussen de stands. Volgens hem kan je ze beter dichtbij elkaar zetten, want dan oogt het drukker. De stress schiet uit Bjorns oren denk dan eerder mee, nu is er geen tijd meer. Ze staan al voor de poort. Waarom niet? vraagt Ivan. Je hebt nog tot elf uur. Het is op deze manier ook niet leuk voor de mensen die dan met hun kraam apart staan van de rest.  Bjorn blijft twijfelen. En besluit dan toch de boel te verzetten.

Inmiddels worden de kraampjes nog druk ingericht want om 11:00 uur wordt publiek verwacht. Dit keer staat ook Arjuna op de markt met smoothies. Ook is er een glasblazer gearriveerd. Ook zijn er muzikanten aanwezig die voor gezellige sfeer zullen zorgen.  En laat Ivan blijken dat hij niet blij is met de organisatie. Ik heb nog nooit zoveel gedaan op één dag voor de markt. Als je dit beter had georganiseerd had dit niet gehoeven. Bjorn antwoordt dat er niemand communiceert en hij niet overal tegelijkertijd kan zijn. Normaliter doe je dit met zijn tweeën. Om 11:15 neemt Bjorn even het woord per microfoon. Hij wenst iedereen goede morgen en zegt dat er even wat problemen waren met omleggen van stroom. Binnen is er koffie en de toiletten zijn daar ook te vinden. Ik wens iedereen succes! En niet veel later komen de eerste mensen het terrein op om gezellig de markt over te gaan en wellicht een kijkje te nemen op de spirituele beurs. Want deze vindt vandaag ook nog plaats!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Willem at 20:16

    Het was een superleuke markt, maar waar blijven de foto’s die gemaakt zijn???
    De smooties van Arjuna waren top en Gabrielle en Laura B zijn supertof.

  2. Anja at 10:31

    Doe het vootaan zelf Ivan, je hebt altijd kritiek, Bjorn doet zo zn best!!!!!!!
    Gio mag weleens andere broeken kopen en naar de kapper, wat ziet hij eruit bahhhhhh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *