Bas spreekt Ivan aan

Bas spreekt Ivan aan

Bas en Ivan hebben vanmorgen de koeien verzorgd, en zoals we gewend zijn levert dat soms wel interessante gesprekken op. Vanmorgen was dat ook zo, Bas besloot Ivan aan te spreken.

Ik wil het toch even met je hebben over gisteren begint Bas het gesprek. Je liet me gisteren niet uitpraten tijdens het centraal. Ik zei dat ik het beste als runner ingezet kon worden, maar jij onderbrak me dat ik gewoon bij Le Luifel moest staan en deze planning vast stond. Ivan antwoordt ja weet je wat het is Bas. Bjorn is hier weken al mee bezig. En zijn plannen veranderen al zo vaak. Dus laten we het vooral aan hem overlaten. Maar jij besliste voor mij niet Bjorn aldus Bas. En ik zeg al de hele tijd dat ik het beste uit de verf kom als ik niet op een plek vast zit. En jij bent vandaag toch vrij? Ivan antwoordt let jij maar eens op hoe vrij ik ben vandaag. Ik zal runner zijn straks, maak je maar geen zorgen. We zien wel hoe het loopt en dan passen we de taakverdeling aan als het nodig is. En dat er wat veranderd moest worden is één ding wat zeker is. Ook Ivan heeft niet bepaald een dagje vrij, er was nogal wat markt stress vanmorgen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *